Blog

Recente berichten

Lekker Lezen

Al zo lang ik me kan herinneren, spelen boeken een belangrijke rol in mijn leven. Als kind verslond ik alle boeken van Carry Slee en de serie De Vijf wakkerde het avontuur in mij aan. Door Harry Potter werd ik meegevoerd – niet alleen een magische wereld in – maar ook richting volwassenheid. En nu?Meer lezen over “Lekker Lezen”

Italië | heerlijke bestemmingen met la dolce vita

Momenteel heeft Italië het gigantisch zwaar te verduren met het virus en is reizen naar dit Mediterrane land waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Ondanks dat wil ik toch graag in dit blog een aantal persoonlijke favoriete vakantiebestemmingen in dit heerlijke land met je delen. Waarom? Italië is natuurlijk het land van pizzaMeer lezen over “Italië | heerlijke bestemmingen met la dolce vita”

Van Hashimoto tot baby #3

In de vorige updates heb je kunnen lezen hoe ik van een diagnose ‘Hashimoto’, via een verboden zwangerschap, naar een eerste poging tot gezinsuitbreiding mocht gaan. In deze update praat ik je bij over de periode na de bloedhete zomer van 2019. Vrijwel de hele zomer heeft ‘project zwangerschap’ centraal gestaan. Naast onze verhuizing terugMeer lezen over “Van Hashimoto tot baby #3”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: